WAT KAN NUBI U NOG MEER BIEDEN?

GRAVEREN

Had je graag een ring of hangertje laten graveren, gekocht bij NUBI of niet? Geen probleem! Stuur ons een e-mail met het exacte lettertype, de naam of het woord en waar er eventueel een hoofdletter moet staan. Vermeld de exacte locatie (kan altijd op foto) en wij brengen het in orde voor jou. Prijs is afhankelijk van hoeveelheid en grootte (startende vanaf €20). 

POLIJSTEN

REPARATIES

Wil je graag blinkende juwelen hebben? Heb je krasjes op ringen of kettingen? Ook al komen de juwelen niet * van bij NUBI Jewellery, willen wij jou toch de service leveren om jouw grootste bezit terug mooi te maken. Best op afspraak zodat we het juweel op voorhand kunnen bezichtigen en informatie kunnen geven.

Heeft jouw prestigieus juweel een steentje verloren, of is er iets gebroken? NUBI Jewellery heeft zijn contacten om deze zaken op te lossen. Niet getreurd, alles komt altijd goed! **

CUSTOM MADE 

Heb je trouwplannen of wil je graag iemand in de watten leggen met een nieuw juweel? Stuur gerust een e-mail naar info@nubijewellery.be met jouw vraag en we helpen je verder. NUBI Maxime is volop bezig met haar studies om jullie later te kunnen helpen met alle dromen, maar dat wilt niet zeggen dat we deze nu al niet kunnen verwezenlijken met de concullega's! 

NUBI Jewellery is gebaseerd in Antwerpen Centrum. Voor meer informatie mail je naar info@nubijewellery.be.

*We zijn niet verantwoordelijk bij beschadiging ten gevolge van slijtage of fabricagefouten, indien de juwelen niet van NUBI komen.

**Dit geldt enkel voor gouden of zilveren juwelen, niet voor gold-plated.